Om Kosterhusen

Ett stenkast från Västra Bryggan hittar du gemytliga Kosterhusen. Vi har allt som du kan tänkas önska av ett semesterboende på Nordkoster. Närhet till bad och grönskande natur ingår.


Härliga bilder från våra vänner på Instagram, via #kosterhusen. Tagga oss du med!


KosterHusen består av fem stora hus, med totalt 20 stycken lägenheter. Vi har även en bemannad reception, där vi hjälper dig att få ut det mesta av din vistelse hos oss.

KosterHusen är en liten bostadsrättsförening. Flera av delägarna spenderar själva mycket tid ute på natursköna Nordkoster. Det gör det enkelt för dig som hyr att komma i kontakt med styrelsen vid behov.

KosterHusens centrala läge på ön gör att du har nära till allt. Affär finns på andra sidan vägen öppen sommartid. Åretruntbutik finns på Sydkoster. Närmaste badstrand, Basteviken, promenerar du till på ett par minuter. Går du en liten stund till, kommer du till Nordkosters fantastiska naturreservat.  

 

Lägenheterna

 

Varje lägenhet består av tre rum i två plan. På nedre plan finns ett rymligt allrum, kök och badrum. En trappa upp finner du två sovrum - ett större med dubbelsäng och ett mindre med två bäddar. Extra madrass finns att tillgå om ni är många som bor hos oss.   

De flesta moderna bekvämligheter du behöver på din semester, finns hos oss. Varje lägenhet är fullt möblerade samt utrustade med TV och husgeråd. Sänglinnen och badlakan går att hyra vid receptionen. I receptionsbyggnaden finner du även en tvättstuga och bastu.

Läs mer om våra lägenheter

Se fler bilder

Hyr

 

_DSC3905.jpg
B3 Vardagsrum
_DSC3701.jpg

Kosterhusens reception

Öppettider 

Söndagar  10.00-18.00

Måndag, Tisdag, Torsdag 17.00-19.00

Telefon +46(0)526-200 27

E-post: info@kosterhusen.se

 


BRF Kosterhusens styrelse

Ordförande - Christian Stade

Vice Ordförande - Therése Pettersson

Ledamot - Øyvind Rygh

Ledamot - Svein Kaldestad

Ledamot - Karin Forssblad

Suppleant - Heinz Böhm


Övrigt 

Affären på Nordkoster har stängt för säsongen.  ICA-butiken på Sydkoster

 har öppet hela året.

OBS! Om dragkärrorna inte står på kajen, kan de stå på parkeringen ovanför restaurang Galejen.